Vrste problema s mentalnim zdravljem

0

Ako vam je dijagnosticiran problem mentalnog zdravlja, možda tražite relevantne informacije o svojoj dijagnozi, mogućnostima liječenja i gdje odabrati pomoć. Naše stranice s informacijama zasigurno će vam pomoći da saznate više.

Temperament Objašnjava što je ljutnja, kao i kako se s njome pozabaviti na konstruktivan i također dobro uravnotežen način. Napadaj stresa i tjeskobe – digitaljournals.org. Objašnjava stres i tjeskobu i napad tjeskobe, uključujući moguće razloge, kao i kako možete pristupiti terapiji i pomoći. Sastoji se od savjeta za pomoć sebi, ali i za pomoć bližnjima.

Bipolarna bolest

Objašnjava što je bipolarna bolest, koje se vrste terapije zapravo nude i kako točno možete pomoći sebi da se nosite s njom. Također pruža pomoć o tome što obitelj i prijatelji mogu učiniti da pomognu.

Dismorfna bolest tjelesnog sustava (BDD). Objašnjava što je zapravo tjelesna dismorfija (BDD), moguće izvore i kako možete pristupiti proceduri kao i podršci. Uključuje savjete kako pomoći sebi, kao i savjete za prijatelje i obitelj.

Vrste problema s mentalnim zdravljemMarginalno podijeljena osobnost (BPD). Objašnjava granični kompleks inferiornosti (BPD), poznat i kao mentalno nestabilni poremećaj osobnosti (EUPD). Sadrži ono u što vjeruje, uzroke, liječenje, pomoć kao i brigu o sebi, kao i ideje za obitelj i prijatelje.

Klinička depresija. Objašnjava tjeskobu, uključujući moguće razloge i kako točno možete dobiti pristup liječenju kao i pomoći. Uključuje preporuke za pomoć sebi, kao i podršku za voljene osobe.

Disocijacija i također disocijativne bolesti. Objašnjava disocijativne poremećaje, uključujući moguće izvore i kako možete pristupiti terapiji kao i pomoći. Uključuje upute za pomoć sebi i savjete za voljene. Komplikacije s prehranom. Objašnjava velike brige, uključujući izvedive razloge i kako možete pristupiti postupku i pomoći. Sadrži preporuke za pomoć sebi i smjernice za prijatelje i obitelj.

Slušanje vokala.

Razgovara o tome kako je slušati glasove, gdje se odlučiti za podršku ako vam je potrebna, kao io tome što drugi mogu učiniti da pomognu nekome tko zapravo ima problema sa slušanjem glasova.

  • Gomilanje.
    Objašnjava gomilanje, koji se sastoji od mogućih razloga, kao i kako možete pristupiti terapiji i pomoći. Sadrži savjete za samostalnu pomoć i smjernice za voljene osobe.
  • Hipomanija kao i bjesnilo. Objašnjava hipomaniju kao i bjesnilo, uključujući moguće izvore kao i kako možete dobiti pristup liječenju kao i potporu. Sastoji se od smjernica za pomoć sebi i smjernica za obitelj i prijatelje.
  • Samoća. Objašnjava izolaciju, pruža razumne savjete o tome što možete učiniti i gdje možete odabrati podršku.
  • Problem mentalnog zdravlja – pregled. Objašnjava što su psihički zdravstveni problemi, što ih može potaknuti te brojne različite vrste pomoći, terapija i pomoći koje se zapravo nude. Isto tako pruža pomoć o tome gdje pronaći više informacija, kao i preporuke za voljene osobe.
  • Opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP). Objašnjava opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP), prikazuje moguće izvore i također kako možete pristupiti terapiji i potpori. Sadrži savjete za pomoć sebi i pomoć obitelji i prijateljima.

Napadaj panike. Objašnjava što su zapravo napadi tjeskobe, prikazuje moguće okidače i kako točno možete dobiti pristup postupku i podršci. Uključuje prijedloge za samostalnu pomoć i podršku voljenima.

Strah. Objašnjava strah, prikazujući izvore koji su dostupni te kako možete pristupiti postupku i podršci. Uključuje smjernice za pomoć sami sebi, kao i podršku voljenima. Poremećaji osobnosti. Objašnjava poremećaje osobnosti, uključujući moguće razloge i kako možete pristupiti terapiji kao i pomoći.

Fobije. Objašnjava tjeskobe, uključujući moguće razloge kao i kako možete pristupiti terapiji i podršci. Sastoji se od prijedloga za pomoć vlastitim snagama, ali i pomoć bližnjima.

Postnatalna anksioznost i perinatalno mentalno zdravlje. Detaljno opisuje postnatalnu kliničku depresiju kao i razne druge perinatalne psihološke zdravstvene probleme, prikazujući moguće uzroke, izvore postupaka kao i pomoć. Također pruža pomoć za voljene osobe.

Trauma (POSTTRAUMATSKI STRESNI POREMEĆAJ). Objašnjava što su zapravo posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) i složeni posttraumatski stresni poremećaj te daje informacije o tome kako možete pristupiti terapiji i pomoći. Uključuje ideje za brigu o sebi kao i podršku obitelji i prijateljima.

Predmenstrualni disforični problem (PMDD). Objašnjava što je zapravo PMDD i provjerava probleme oko dobivanja medicinske dijagnoze. Isto tako pruža informacije o samopomoći i alternativnim postupcima, kao i kako obitelj i prijatelji mogu pomoći.

Psihoza. Objašnjava što je ludost zapravo, uključujući moguće uzroke, kao i kako jednostavno možete terapija pristupačnosti kao i pomoć. Sastoji se od savjeta kako pomoći sebi, kao i savjeta za prijatelje i obitelj.

Rekreacijski lijekovi, alkohol i ovisnost. Znajte kako rekreativne droge i alkohol mogu utjecati na vaše mentalno zdravlje, uključujući i ako uzimate psihološku medicinu. Pronađite izbore pomoći za ovisnost o alkoholu i drogama, te metode pomoći nekome drugome zajedno s njihovom konzumacijom droga i alkohola.

Shizoafektivna bolest. Objašnjava što je shizoafektivna bolest, uključujući vlastite simptome i izvore. Daje savjete o tome kako možete pomoći sami sebi i koje su vrste terapije i podrške dostupne, zajedno sa savjetima za obitelj i prijatelje.

Mentalna bolest. Objašnjava mentalnu bolest, uključujući moguće okidače i kako možete dobiti pristup liječenju kao i pomoći. Uključuje savjete za pomoć sebi i savjete za prijatelje i obitelj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime